Gewestleiding

Wie is wie?

“Goedendag! Ik ben Neil Couhysder en nieuw in het gewest. Na vier jaar leiding te geven in Chiro Heist ga ik deze nieuwe Chiro uitdaging met volle goesting aan. Mijn hobby buiten de Chiro is vooral koers als in actief en passief. Ik zal dus iedere zondag klaar staan om de Chiro's in het gewest te ondersteunen behalve op de zondag van de Ronde van Vlaanderen en Parijs Roubaix uiteraard"


“Hallo allemaal! Ik ben Delphine en dit wordt mijn 4de jaar in het gewest. Ik ben dit jaar meter van Chiro Heist en Chiro Beukenhof. Ik ben er helemaal klaar voor om er samen met jullie een top jaar van te maken! Tijdens de lockdown heb ik een oude interesse van onder het stof gehaald en heb ik nog eens alle afleveringen van FC De Kampioenen bekeken. Een mens moet hem met iets bezighouden. Verder zit ik in mijn laatste jaar pedagogie van het jonge kind en kan je me nog steeds gelukkig maken met een pintje! See you soon!” *elleboogje*


“Goeiedag! Er is mij vanuit het gewest gevraagd om voor mezelf een aankondiging te schrijven! Hoe doe ik zoiets? Soit... Ik ben Wannes Jonckheere, geboren op 21 december 1994 te brugge maar ik ben nu toch uitgeweken naar Beernem, ja die gemeente van "het zottekot". Hobby's zijn op dit moment nog steeds chirodingen, festivals doen :'( en wielertoerisme beoefenen. Verder hoop ik dit jaar nog iets te betekenen voor jullie, als ik in jullie bubbel mag natuurlijk <3 de groeten”


“Hallo, Bonjour, Hello, Hola, Guten dag. Ik ben Hilam, ik ben 20 jaar jong. Ik zit ongeveer al 7 jaar in de Chiro en dit jaar ben ik nieuw in Brok!!!! Mij kan je vinden in de studentenstad Gent! Daar ben ik ofwel aan het drinken of sporten owja en ook studeren natuurlijk! Je kan mij altijd gelukkig maken met een shotje! Ik ga niet liegen! Dit jaar zie ik het echt wel zitten en staan. Btw: is er iemand die Hilamisu wilt proeven? Tot dan! Dag, Au revoir, bye, tschüss, adios”


Onze volgende gewester en huisfotografe van dienst ademt niet enkel Chiro in en uit, maar is een echte jeugdwerkduizendpoot. Je kan haar spotten tijdens jeugdraden, op het speelplein, achter de bar in het jeugdhuis of op één of andere vorming. Naast haar jeugdig enthousiasme is Phaedra ook het ideale gezelschap indien je een luisterend oor nodig hebt. Trakteer ze op een rood wijntje en ze is in de 7de hemel! Haar missie als Blankenbergse is om dit jaar onze Brugse Chiro’s beter te leren kennen & ooit eens een gewestbar te organiseren met allemaal puppy’s.


Dit is Larissa...ook wel Larry genoemd. Ze is geboren op 26 november 1996 en wordt dit jaar 24. In 2004 is ze als kleine ribbel begonnen in Chiro Bloemkine. Ze kreeg toen van haar moeder een veel te groot Chirohemd op groei. Helaas is ze maar een 1m58 geworden... het hemd is nog steeds te groot. Dus één van de redenen waarom ze nog niet aan stoppen denkt binnen het Chirojeugdwerk. Ze heeft nog steeds leiding in Chiro Bloemkine, maar ze wilt nog dat tikkelt meer en sluit aan bij het gewest Brok! Sinds 1 jaar geleden is ze ook in het werkveld gestapt als verpleegkundige. Verder kan je haar ook nog vertoeven in Jeugdhuis De Leute en het Rode Kruis van Blankenberge! Deze bezige bij is meter van Chiro Zuienkerke en samen met Phaedra ook meter van Chiro Spodd.